... Rosalie 

Ik ben Rosalie de Kraker-Bardolf, getrouwd, moeder en baasje van onze Labrador. Geboren en getogen in Zeeland.

De zee, het geluid van de golven en zwemmen. Maar ook wandelen door onze Zeeuwse natuur! Daar kan ik echt van genieten. Even alleen er tussenuit en mijn hoofd tot rust brengen. Dat is voor mij als hoog sensitief persoon heel belangrijk, om te kunnen ontprikkelen. Aan de andere kant kan erg genieten van muziek of samen met familie en vrienden te zijn. Want relatie en verbinding hebben met mensen, maar ook met dieren is voor mij van grote waarde.

Muziek is voor mij een manier om mezelf te uiten en daar kan ik mijn hart in leggen. Zingen en gitaar spelen zijn dingen waar ik ontspanning uithaal. 

Muziek maken en zingen is zo tof om samen te doen! Vandaar dat ik nog 1 dag in de week dit mag delen op de dagbesteding in de gehandicaptenzorg.

Mijn hele leven ben ik bezig met voeding. Ik hou van eten! En probeer dit vanuit de gezonde kant te benaderen. Dus uitzoeken en uitproberen wat ik lekker vind en waar mij lichaam goed op ‘werkt’. Dat is een interessante zoektocht! Maar daar houd ik van! En daar horen minder gezonde recepten ook bij. Juist omdat je zo kan maken wat jij lekker vindt en bij je past.

Sinds juni 2022 heb ik mijn diploma tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach behaald aan MARK Academy. Toen ik in 2021 de opleiding hiervoor startte had ik al het verlangen om mijn eigen praktijk op te zetten. Op mijn eigen manier vorm geven aan coaching. Dit is niet iets wat ik jaren geleden had bedacht dat ik ooit zou doen.

Mijn hele leven komen er steeds mensen op mijn pad waardoor ik van betekenis wilde zijn. Hulp bieden daar waar ik kon, een luisterend oor of een arm om iemand heen. Mensen voelden de vrijheid om hun verhaal bij mij te doen. Het punt was dat ik hierbij vaak mij zelf helemaal beschikbaar stelde en veel energie hierdoor verloor. Ik wist mijn grens hierin niet. Door ervaring, o.a. een burn-out, heb ik geleerd dat het niet van mij afhangt, mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen leven. Tijdens mijn opleiding heb ik daar weer een stap verder in mogen zetten. Waardoor ik mijn grenzen beter heb leren kennen en kan aangeven.

En daardoor ervaar ik de vrijheid om mijn eigen weg te gaan als ondernemer en als coach. Maar zeker ook als mens! Waardevolle lessen die ik gedurende mijn leven heb mogen leren en die ik als coach meeneem. Ook vanuit het werk wat ik afgelopen jaren heb mogen doen in de gehandicaptenzorg. In groepsverband en 1-op-1 begeleiding, waarbij ik ruime ervaring heb opgedaan op het gebied van autisme.

Mijn wandel met God en Jezus is voor mij belangrijk. Van daaruit beweeg en leef ik. En ik zeg bewust ‘wandel’, want geloof is voor mij geen religie maar relatie. Daar haal ik mijn waarden uit. Mijn houding is onbevooroordeeld, iedereen mag bij mij komen hoe hij of zij is. Ik hou er van om vanuit de verbinding en een respectvolle basishouding contact te hebben met de mensen die op mijn pad komen. Het gesprek aangaan met elkaar, hoe je ook denkt of wat je vindt.