Werkwijze

Als je met mij contact opneemt plannen we kennismakingsgesprek. Daarin kijken we of de hulpvraag of veranderwens waar jij meeloopt past binnen wat ik kan bieden. Dit is altijd geheel vrijblijvend. Is het een match, dan plannen we in een intakegesprek van 1,5 uur en gaan we een voor jou haalbaar doel opstellen. Kijken waar de essentie ligt voor jou. 

Mijn aanpak is integraal, dit betekent dat het alles omvattend is, volledig. Ik kijk niet alleen naar het stuk waar jij voor komt maar naar jou als gehele persoon. Lichaam, ziel en geest om het zo te noemen. Want jouw hulpvraag gaat vaak dieper. Bijv. als jij komt om een gezond gewicht te behalen kijk we niet alleen naar  voeding, maar wat is je leefstijl, welke gedachten belemmeren jou, wat maakt jou blij, enz. Dit kan allemaal van invloed zijn. En daar proberen we achter te komen tijdens het intakegesprek.

Vandaar uit gaan we het traject uitzetten wat passend is bij jou. Hoe dat er uitziet vind je op de pagina "sessie" .

Jij staat aan het stuur van jouw proces en ik loop naast jou om jou te ondersteunen. Mijn uitgangspunt is om jou de inzichten te geven in jouw leven en wezen. Als je in jezelf ontdekt wat voor jou werkt en wat jou ten diepste beweegt en motiveert dan zijn stappen veel makkelijker om te maken.

Mijn missie is om degene die bij mij komt weer in contact te brengen met zichzelf. Niks zweverigs, maar van denken naar voelen en jou essentie te ervaren. Jij bent namelijk uniek en de investering waard om te ontdekken wie jij werkelijk bent. En van daaruit te gaan bewegen in je leven en de maatschappij. Wat heb jij te brengen? Het leren verstaan wat jouw lichaam jou wilt vertellen. Niet pas als het schreeuwt, maar als het fluistert. Wat vertelt het jou en hoe kun je daar op reageren. Heel praktisch, ook hoe jij voeding ervaart in je lijf. Wat doet het met jou.

Mijn plek is om met jou mee te lopen en jou te helpen op het pad waar je loopt. Dat ik naast je loop en je tot inzichten kan komen in rust en vertrouwen.